top of page

TydoTelecom a fost înființată în urma identificării necesității unor soluții tehnologice laborioase pentru administrarea, funcționarea și controlul transferului de mesaje mobile în rândul organizațiilor și al societăților. Platforma Large Account Application Gateaway a cărei lansare este adaptată sistemelor computerizate ale organizației, furnizează o infrastructură tehnologică flexibilă, ușoară și eficientă în vederea administrării oricărui domeniu de transmitere a mesajelor: mesaje mobile (MMS, SMS) mesaje electronice (Email) și mesaje de marketing online prin intermediul paginilor de anunțuri.Societatea oferă  soluții profesioniste și dedicate pentru clienți in domeniul transmiterii mesajelor  totul sub un singur acoperiș:

PROFILUL SOCIETĂȚII

Soluții tehnologice – TydoTelecom se ocupă în mod independent de dezvoltarea, caracterizarea, controlul calității și securitatea informației.Specializare în serviciu și asistență 24/7 – TydoTelecom furnizează servicii de asistență și întreținere tehnică rapidă în conformitate cu cerințele clienților 24/7.


Lista de produse avansate – TydoTelecom va pune la dispozitie aplicații alternative unice pentru mesaje mobile și electronice, pentru efectuarea sondajelor și a voturilor, pentru raportarea cursurilor de schimb valutar și acțiuni în timp real, precum și pentru avertismente imediate în caz de defecțiune.


Platformă avansată – platforma TydoTelecom permite transmiterea mesajelor și a campaniilor în mod automat, transmiterea și primiea mesajelor din Romania și din străinătate, în toate limbile, utilizarea în patru formate diferite (SMS, MMS, Email, WAP link), transmiterea mail-urilor ca și SMS și invers, informarea exactă a transmiterii mesajului în orice etapă, conectarea la toți operatorii de telefonie mobila, acces de la orice calculator în Romania și din lume.
 

Servicii inteligente – TydoTelecom este un sistem prietenos pentru transmiterea mesajelor. Platforma ofera 4 nivele de administrare, o capacitate larga de distribuire a campaniilor de marketing, câmpuri dinamice pentru crearea unui conținut adecvat-personal, modul automat pentru administrăriea aniversarilor ale cluburilor de clienți, etc. Platforma genereaza rapoarte detaliate și segmentate în vederea studierii, rezultatelor, filtrarea numerelor duble, încărcarea inteligentă de până la sute de mii de numere, anunțuri în lanț, capacitate de a transmite până la 800 de anunțuri cât și posibilitatea de creare a unor mesaje predefinite.


Securitatea informației și o copie de rezervă – sistemele TydoTelecom sunt localizate pe două servere centrale aflate la distanță din punct de vedere geografic unul de celălalt. Aceste site-uri asigură împreună un sistem stabil de rezervă pentru asistență.
 

TydoTelecom furnizează servicii pentru societăți și organizații în domeniile bancare, financiare, medicale, asigurare, comunicare, high-tech, turism, transport, guvernamental, securitate, cultural și comercial.

Despre noi

bottom of page